‘Portugese grootmacht wil opnieuw smaakmaker Club Brugge binnenhalen’

Sporting Lissabon wil een sterkhouder overnemen van Club Brugge. Het gaat om de Braziliaanse spits Wesley Moraes. Dit weet het radiostation Renascença te melden.

De Portugezen zoeken een vervanger voor spits Bast Dost en zouden daarbij zijn uitgekomen bij de Braziliaan van Club. Een transfer, en al zeker deze winter, lijkt echter onwaarschijnlijk. Club weigerde onlangs een Chinees bod van zo’n 25 miljoen euro en zal niet met veel minder genoegen nemen. Dat hoeft zelfs niet eens gezien de interesse van verschillende andere Europese clubs.

Bovendien lijkt de Portugese eerste klasse niet meteen die grote competitie waar Wesley momenteel van droomt. Jorge Teixeira, verdediger bij STVV, denkt wel dat de sterkhouder van Club een ideale aanwinst zou zijn voor zijn landgenoten. “Hij is een erg krachtige speler, een beetje zoals Dost. Hij gebruikt zijn lichaam uitstekend om zijn verdedigers af te houden. Wesley heeft het heel erg goed gedaan in België, het zou normaal zijn als Sporting interesse heeft”, klonk het bij bovengenoemd radiostation.

Het bericht ‘Portugese grootmacht wil opnieuw smaakmaker Club Brugge binnenhalen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!