Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Anderlecht weigerde topaanbieding: “Bedragen tot meer dan 10 miljoen”

Anderlecht heeft haar sterkhouders binnen boord kunnen houden nu de wintermercato is afgelopen. Toch was er wel de nodige interesse in die spelers. Zo liet sportieve baas Michael Verschueren verstaan dat RSCA enkele lucratieve aanbiedingen naast zich neerlegde. “We kregen aanbiedingen binnen: voor Saelemaekers en voor Trebel. Daar waren bedragen bij van meer dan 10 miljoen, maar dat was onbespreekbaar”, klonk het stellig bij Het Nieuwsblad.

VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!

ONTDEK HET HIER!

Over het algemeen werd het echter een vrij kalme mercato, terwijl op voorhand nochtans vuurwerk voorspeld werd. Maar het bestuur kijkt alweer vooruit. “We gaan nu niet pretenderen titelkandidaat te zijn, maar als we Play-Off I halen, weet je nooit. Ondertussen zorgen we er met Frank Arnesen voor dat we voor de zomerse transfermarkt beter voorbereid zijn.”

Het bericht Anderlecht weigerde topaanbieding: “Bedragen tot meer dan 10 miljoen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!