Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Johan Boskamp is streng voor Rode Duivel

Een aantal jaren gelden verkaste Michy Batsyuahi van Marseille naar Chelsea. Een succes werd het niet. Ook zijn laatste verhuurbeurten waren geen succes. Moet de aanvaller misschien eens in de spiegel kijken?

“Batshuayi koos voor de derde keer in twee jaar tijd voor een nieuwe club. Ik heb al die tijd al het gevoel dat er iets niet klopt bij hem. Toen hij van Chelsea naar Dortmund trok, zei hij dat hij er maar een jaartje ging blijven. En toen hij een half jaartje later bij Valencia tekende, sprak hij ook al over een tussenstation”, stelt Johan Boskamp in Het Belang van Limburg.

VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!

ONTDEK HET HIER!

“Nou, ik vind Dortmund en Valencia toch geen kleine clubs hoor. Als je zo vaak van club moet veranderen, kan het geen kwaad om eens in de spiegel te kijken. Dat mannetje kan best goed voetballen hoor. Maar ik heb de indruk dat hij denkt dat het te gemakkelijk gaat.”

Het bericht Johan Boskamp is streng voor Rode Duivel verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!