Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Michel Verschueren kondigt extra transfer aan: “Hij ligt al eventjes vast”

Er gebeurde afgelopen wintermercato niet bijster veel bij Anderlecht maar er valt toch een nieuwtje te melden. Zo wedr Wolfsbrug-huurling Landry Dimata definitief overgenomen van de Duitse club.

“Dimata is definitief van Anderlecht , zegt Michel Verschueren. Zijn aankoopoptie bij Wolfsburg is al even geleden gelicht en zijn recente knieblessure baarde me nooit zorgen. En als we echt eens zonder diepe spits zitten, kan ook aanwinst Bolasie als nummer 9 aantreden. Er zit nu echt meer evenwicht in onze kern”, klonk het bij Het Nieuwsblad.

VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!

ONTDEK HET HIER!

Al geeft Verschueren ook toe dat hij nog een extra spits wou vastleggen. Zo was de piste-Facundo Ferreyra op een bepaald moment erg heet. “Drie dagen voor de deadline dacht ik onze topspits beet te hebben. Dinsdagnacht kwam ik terug uit Lissabon met het akkoord van Benfica voor een huur met aankoopoptie van Facundo Ferreyra. Die zag België zitten, tot Espanyol aanklopte. Het is niet dat Anderlecht geen grote namen meer kan aantrekken, maar tegen de Primera Divi­sion moeten we het afleggen.”

Het bericht Michel Verschueren kondigt extra transfer aan: “Hij ligt al eventjes vast” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!