Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Engelse media gaat LOS over RODE DUIVEL! “Hij terroriseerde zijn tegenstander”

Eden Hazard pakte gisteren met zijn Chelsea uit tegen Wolverhampton Wanderers. Waar vorige week nog met 4-0 werd verloren viel hij nu op met twee hele mooie doelpunten.

In de Engelse media zwaait men dan ook met lof naar onze landgenoot. “Hij terroriseerde de defensie van Huddersfield met zijn straffe dribbels en was met zijn twee doelpunten enorm belangrijk. Hij was heel de middag lang het grootste gevaar bij Chelsea en bracht zijn ploegmaats meermaals op listige wijze in het spel”, schrijft men bij The Sunday Express.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!

ONTDEK HET HIER!

Dezelfde geluiden horen we bij de Engelse tak van ESPN. “Hij zag er gemotiveerd uit om deze match bij de keel te grijpen en dreef de defensie van Huddersfield tot wanhoop elke keer hij de kans had. Ook het samenspel met Higuain was veelbelovend. Hij had zelfs een grote kans om zijn hattrick compleet te maken, maar liet die liggen omdat hij zijn ploegmaat is scoringspositie wou krijgen.”

Weinig woorden bij 90 mins, maar zijn spelersbeoordeling van 10 op 10 zegt natuurlijk alles. Bij Football London zijn ze iets uitgebreider. “Het was weer één van die dagen waarbij hij de tegenstander verscheurde en zijn ploeg op die manier voorwaarts stuwde. Huddersfield wist niet wat ze met hem moesten aanvangen. Hij was vooraan alomtegenwoordig.”

Het bericht Engelse media gaat LOS over RODE DUIVEL! “Hij terroriseerde zijn tegenstander” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!