Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Politie wil Christian Luyindama aanpakken na uitschelden Anderlecht-fans’

De wedstrijd tussen Standard en Anderlecht zat gisteren vol met incidenten. Niet alleen tijdens de wedstrijd maar ook daarna.

Christian Luyindama, afgelopen donderdag aan het Turkse Galatasaray verpatst, kwam voor de gelegenheid afscheid nemen van de Rouches. Na de partij ging hij met de speler mee op ereronde en voerde hij met een micro de gezangen aan. Maar aan het vak van de bezoekende supporters vond hij er niet beter op dat de fans van Paars-Wit uit te schelden en zijn middenvinger op te steken.

ACTIE!! 200% TOT 80EURO VRIJ VOETBALWEDDEN bij UNIBET.BE!!

SCHRIJF JE HIER IN!!

Omdat hij inmiddels in Turkije speelt is een sportieve sanctie voor dat gedrag onmogelijk, maar volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat hij toch een sanctie krijgt. “Luyindama riskeert een proces-verbaal van de politie en zelfs een serieuze sanctie voor het overtreden van de voetbalwet. Zijn ploegmaats hielden hem snel tegen, maar het kwaad was al geschied”, schrijft men.

Het bericht ‘Politie wil Christian Luyindama aanpakken na uitschelden Anderlecht-fans’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.