Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

BREAKING! ‘Belangrijke Rode Duivel kondigt meteen afscheid als international aan’

Volgens het Sport/Voetbalmagazine gaat er een Rode Duivel op korte termijn zijn afscheid aankondigen. Het gaat om de 31-jarige middenvelder Marouane Fellaini. Hij verruilde onlangs Manchester United voor een avontuur in China.

Het weekblad weet dat Fellaini daardoor zal afhaken als Rode Duivel, dat liet hij een jaar geleden al verstaan. Toen kreeg hij ook een aanbieding uit China, maar weigerde hij het voorstel. De ex-speler van Standard en Everton liet toen het volgende opmerken volgens S/VM.

“Ik ben er eerlijk in: als ik naar China ga, dan kap ik met de nationale ploeg. Het eerste wat ik dan doe, is de bondscoach bellen om te zeggen dat ik stop.” Het afhaken van Fellaini zou een tegenvaller zijn voor Roberto Martinez. ‘Big Fella’ heeft een uniek profiel en was als breekijzer regelmatig belangrijk.

Het bericht BREAKING! ‘Belangrijke Rode Duivel kondigt meteen afscheid als international aan’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!