Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

“Standard Luik is de beste ploeg in België”

Standard Luik verraste deze transferperiode met het binnenhalen van Alen Halilovic en hij heeft goede woorden over voor zijn nieuwe werkgever. Standard is geen grote stap achteruit. Het is de beste ploeg in België en ze hebben een heel mooie campagne in de Europa League (uitschakeling in de groepsfase, red.) achter de rug. Het is de beste optie om voor anderhalf jaar te komen. Enkele maanden is te kort om me te kunnen bewijzen. Ik wil hier blijven en Frans leren”, aldus Alen Halilovic tegenover het officiële clubkanaal.

Alen Halilovic vierde zijn debuut tegen RSC Anderlecht. Negen minuten voor tijd viel hij in voor Maxime Lestienne. De 22-jarige Kroaat genoot zijn jeugdopleiding bij Dinamo Zagreb. Halilovic kreeg in 2014 een contract bij FC Barcelona. Hij wist de verwachtingen niet in te lossen en werd uitgeleend aan Sporting Gijon,Las Palmas en HSV.

Het bericht “Standard Luik is de beste ploeg in België” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!