Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

WOENSDAGAVOND: FC Barcelona – Real Madrid (EL CLASICO COPA DEL REY!)

Woensdagavond om om 21.00 uur is het showtime. Dan staat de Clasico tussen Barcelona en Real Madrid op het programma. Ze spelen de eerste wedstrijd in de halve finales van Copa del Rey in het Camp Nou. Op 27 Februari staat de return op het programma in het Santiago Bernabeu. In de ronde hiervoor wist Barcelona te winnen van Sevilla, en Real Madrid wist de mannen van Girona aan de kant te zetten. Het beloofd een spektakel te worden tussen deze twee aartsrivalen. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens bookmaker Unibet.BE is Barcelona favoriet om te winnen maar de bal is natuurlijk rond!

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via de website! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aan te maken en zorgen dat je een positief saldo hebt! Tevens bieden ze je een supermooie bonus aan! Namelijk een 200% welkomstbonus tot 80euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 en zij storten er 20 euro voor je bovenop. Of stort 40 euro en speel dan met 120 euro! Een lekker buitenkansje dus. Schrijf je nu hier geheel vrijblijvend bij ze in en wed en kijk live naar deze pot via UNIBET.BE!

Het bericht WOENSDAGAVOND: FC Barcelona – Real Madrid (EL CLASICO COPA DEL REY!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.