Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Mbaye Leye gelooft nog in Standard, Anderlecht en STVV

Het beloofd nog een spektakel te gaan worden in de Pro League over wie zich gaan plaatsen voor de Play-Offs. Club als Genk, Standard, Club Brugge en Antwerp hoeven zich geen zorgen te maken over het plaatsen voor Play-Off 1. Volgens Michael Verschueren zal Anderlecht er zeker bij zijn. Ten koste van AA Gent of STVV? En wie verdient de titel?

Mbaye Leye zit er op zijn 36ste middenin. De aanvaller speelt bij Excel Moeskroen en duikt vaak in de Franstalige media op als analist. “Racing Genk verdient de landstitel, ze brengen mooi voetbal. Maar er zitten nog wat clubs aan te komen”, stelt Mbaye Leye op de RTBF. “Club Brugge in de play-offs, dat is anders. Standard groeit ook naar een sterk niveau. Dat zag je zondag nog tegen Anderlecht. Als ze die regelmaat vol kunnen houden, kunnen ze nog heel gevaarlijk uit de hoek komen in Play-off 1.”

VANAVOND! WED en KIJK LIVE naar BARCELONA – REAL MADRID!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Leye tipt Genk, Club en Standard als top drie op het einde van het seizoen. Antwerp staat nu – met nog zes duels te spelen – op de derde plaats. “Anderlecht zal nog terugkomen want dat is een grote club. Als die nieuwe spelers het goede ritme beet hebben, kan Anderlecht ook nog voor gevaar zorgen.” “STVV zal misschien ook erbij zijn in Play-off 1. Die ploeg kan scherprechter of outsider zijn. Antwerp doet zeker mee, maar ik zie ze niet in de top drie eindigen.”

Het bericht Mbaye Leye gelooft nog in Standard, Anderlecht en STVV verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!