Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Vincent Kompany komt met opmerkelijke uitspraak over toekomst

Vincent Kompany komt op zijn 32ste steeds minder aan de bak bij zijn club Manchester City. Ook heeft hij een aflopende verbintenis dus waar zal hij volgend seizoen spelen? Zelf zegt hij er het volgende over.

“Ik ben heel blij dat ik een zeer goeie verstandhouding heb met deze club en ik moet zelf geen overhaaste beslissing nemen”, verklaart hij aan Manchester Evening News. “De club hoeft zich ook niet te spoeden voor een beslissing. Daar gaat het niet over.”

VANAVOND! WED en KIJK LIVE naar BARCELONA – REAL MADRID!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“We spelen nog voor vier prijzen. Dit kan ons beste seizoen in de geschiedenis worden en dat is de prioriteit. Wat de rest betreft, kunnen we eens samenzitten, praten en een beslissing nemen die goed is voor iedereen. Ik ben zeker nog ambitieus en ik wil het goed blijven doen. Maar niemand hoeft zich te vergalopperen in deze zaak.”

Het bericht Vincent Kompany komt met opmerkelijke uitspraak over toekomst verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!