Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Jan “Klasse, die moet bij de Rode Duivels”

Jan Boskamp is zeer onder de indruk van een jonge Belgische speler. Bossie is van mening dat Zinho Vanheusden, aan een zeer goed seizoen bezig bij Standard, een selectie voor de Rode Duivels verdient. Dat laat hij weten aan Het Laatste Nieuws.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Vanheusden! Klasse gewoon. Die moet bij de nationale ploeg. Tuurlijk, laat hem maar proeven. De rest is allemaal al wat ouder. Thomas, Vince, Jantje… Ze zijn de 30 gepasseerd. Vanheusden staat er dicht tegenaan. Frank de Boer wou hem bij Inter al zetten, maar toen raakte-ie geblesseerd. Die inspeelpasses, zijn uitstraling… Voor een jongen van pas 19. Zoveel zelfvertrouwen ook. Niet twijfelen. Voor die vriendschappelijke interlands moet hij bij de nationale ploeg. Hij is zo verschrikkelijk goed. Ik verneem zelfs dat hij op training al dolt met de andere jongens.”

Het bericht Jan “Klasse, die moet bij de Rode Duivels” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!