Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

ZOU HET? Basisplaats Kevin de Bruyne in gevaar: “Onmogelijk om hem nu uit de ploeg te zetten”

Het zou zomaar kunnen dat Kevin de Bruyne moet gaan vrezen voor zijn basisplek bij Manchester City. Hij sukkelde de laatste tijd met blessures en zijn positie is meer dan goed overgenomen door een andere speler.

Tijdens de afwezigheid van De Bruyne koos Guardiola op het middenveld vaak voor Bernardo Silva en de Portugees is aan een ijzersterk seizoen bezig. “Het is op dit moment onmogelijk om hem uit de ploeg te zetten”, oordeelt Guardiola bovendien.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Op dit moment is het Bernardo en tien andere spelers. Ik weet niet wat er met hem gebeurd is, wat hij dit seizoen gedaan heeft spelend op het middenveld. Elke match die hij gespeeld heeft was ronduit perfect.”

Het bericht ZOU HET? Basisplaats Kevin de Bruyne in gevaar: “Onmogelijk om hem nu uit de ploeg te zetten” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!