Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

WTF!!! ‘Adidas schoffeert Hazard met bizarre eis aan Real Madrid’

De geruchten rondom een vertrek van Eden Hazard naar Real Madrid deze zomer blijven actief. Daarentegen staat wel het vertrek van Luka Modric. Volgens Don Balon komt kledingsponsor Adidas daardoor met een bizarre eis aan Real. Het rugnummer 10 zal daardoor namelijk vrij komen. Het Duitse sportmerk wil dat dat rugnummer straks wordt gedragen door een speler met een grotere commerciële waarde dan de Kroaat.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE dit weekend naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Daarvoor denken ze in eerste instantie bizar genoeg niet aan Eden Hazard. Die lijkt nochtans dichtbij een overgang naar Madrid te staan, en speelt ook bij Chelsea en de Rode Duivels met het nummer 10.

Desondanks zouden zij naar verluidt liever Neymar in het iconische rugnummer zien spelen op Bernabeu. Of dat effectief zal lukken, valt echter te betwijfelen. Mocht dat niet het geval zijn, zouden ze zich alsnog tevreden stellen met Hazard als nieuwe nummer 10.

Het bericht WTF!!! ‘Adidas schoffeert Hazard met bizarre eis aan Real Madrid’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!