Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

HET ZAL TOCH NIET? Genk houdt hart vast voor blessure Leandro Trossard

Gisteren in de kraker van Genk tegen Standard moest Leandro Trossard vroegtijdig naar de kant met een blessure. In de tweede helft moest de aanvaller mee terug om de voorsprong te verdedigen. Maar daarbij bleef Trossard met zijn voet in de grasmat steken en maakte hij een onnatuurlijke beweging met de enkel. De Rode Duivel moest meteen gewisseld worden en verliet het veld ondersteund door twee leden van de medische staf.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE deze zaterdag naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Onderzoeken zullen zaterdag de ernst van de kwetsuur moeten aangeven, maar er wordt gevreesd voor een tijdlange afwezigheid. “Het is nog te vroeg om daar uitspraken over te doen. De komende dagen zullen we verder onderzoek doen. Daaruit zal moeten blijken hoe ernstig de blessure is. Hopelijk zijn we hem niet lang kwijt. Want Leandro is één van de steunpilaren van onze ploeg”, reageerde coach Philippe Clement bij Het Laatste Nieuws.

Het bericht HET ZAL TOCH NIET? Genk houdt hart vast voor blessure Leandro Trossard verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!