Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Ognjen Vranjes laat zich uit over toekomst en deelt steek uit aan Rode Duivel

Ognjen Vranjes de verdediger die bij Anderlecht mag vertrekken heeft in de Griekse media een opvallend interview gegeven. Hij sprak over zijn transfer naar Anderlecht en zijn huidige situatie. “Ik heb een contract bij Anderlecht, dat ik nooit had kunnen krijgen bij AEK Athene. Ik wilde gerust blijven, maar ik vond geen financieel akkoord met AEK. Mijn situatie bij RSCA? Ze rekenen nog op mij, maar ik zit in de B-kern omwille van het schandaal dat in de Servische pers losbrak en niet voor sportieve redenen.”

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE dit weekend naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Toen hem de vraag werd gesteld wie zijn moeilijkste tegenstander was in Griekenland, had hij een opvallend antwoord klaar. “Niemand. Het was makkelijk verdedigen tegen de spitsen daar. De makkelijkste was Mirallas”, die toen voor Olympiakos speelde. De zoveelste frats dus van Vranjes, die vorige week nog doodleuk gespot werd in de spionkop van AEK tijdens Standard-Anderlecht.

Het bericht Ognjen Vranjes laat zich uit over toekomst en deelt steek uit aan Rode Duivel verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.