Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

GAAT IE DOOR OF NIET? Fellaini laat zich uit over toekomst bij Rode Duivels

Sinds kort speelt Marouane Fellaini in de Chinese competitie. Uiteraard voor zeer lucratief contract. Zelf denkt de middenvelder nog niet aan stoppen bij de Rode Duivels.

”Ik hoop nog altijd opgeroepen te worden voor de Rode Duivels”, schepte Fellaini duidelijkheid in gesprek met het Franse Téléfoot. De 87-voudig international erkent aan stoppen te hebben gedacht, maar ‘Big Fella’ vindt het op zijn 31e nog te vroeg voor een afscheid. “Ik moet bekennen dat het idee om te stoppen al door mijn hoofd is gegaan, maar het is nu nog niet het moment”, klinkt het.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE deze zondag naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Daarmee komt de middenvelder dus terug op een eerdere uitspraak. ”Ik ben er eerlijk in: als ik naar China ga, dan kap ik met de nationale ploeg. Het eerste wat ik dan doe, is de bondscoach bellen om te zeggen dat ik stop”, liet Fellaini in het verleden optekenen. Roberto Martinez zal er alvast niet rouwig om zijn.

Het bericht GAAT IE DOOR OF NIET? Fellaini laat zich uit over toekomst bij Rode Duivels verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!