Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Vranjes over ex-Rode Duivel: “Hij was mijn makkelijkste tegenstander”

Ognjen Vranjes komt er op dit moment bij Anderlecht niet aan te pas. Hij is teruggezet naar de B-kern van Paars/Wit. Toch laat hij regelmatig van zich horen. In een interview laat hij zich uit over zijn ex-club AEK Athene.

DINSDAG EN WOENSDAG! VOORSPEL 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN PAK €50.000!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Mijn band met de AEK-fans is geweldig, maar ik kan niet uitleggen hoe dat komt. Ik speelde voor zoveel clubs, maar dit is speciaal. Eigenlijk wilde ik wel bij AEK blijven, maar met de voorzitter raakten we er financieel niet uit. Ik zal nooit voor een ander Grieks team dan AEK voetballen.” Hij deelde ook een prik uit aan een voormalige Rode Duivel over zijn tijd in Griekenland. “Mijn makkelijkste rechtstreekse tegenstander hier in Griekenland? Dat was Kevin Mirallas van Olympiakos. Al had ik van niemand schrik. Ik kon ze allemaal aan.”, aldus Vranjes.

Het bericht Vranjes over ex-Rode Duivel: “Hij was mijn makkelijkste tegenstander” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!