Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

MEESTER-VOORSPELLER? Voorspel 4 CL-WEDSTRIJDEN goed en WIN gewoon 50.000EURO!! (ONTDEK HET HIER!!)

Vandaag en morgen worden er weer wedstrijden in de Champions League gespeeld. En dit betekend natuurlijk topvoetbal met het nodige spektakel. Speciaal voor deze competitie heeft Unibet een leuke actie opgezet dat je een fortuin kan gaan opleveren. Als je namelijk vier CL-wedstrijden goed weet te voorspellen dat maak je kans op maar liefst 50.000 euro! Hieronder leggen we uit hoe dit precies in zijn werk gaat!

  • Registreer je HIER bij Unibet of log in
  • Ga naar de Champions League Predictor (KLIK HIER!)
  • Voorspel GRATIS de eindstanden van vier Champions League-wedstrijden.
  • Bij een juiste resultaat (1X2) verdien je 10 punten, bij een correcte eindstand (bv. 2-0) krijg je 30 punten. Als je vier eindstanden correct hebt, dan win je €50.000. Als er geen winnaar is, wordt er 10.000 uitgekeerd aan de persoon die bovenaan het algemene klassement staat.
  • Klik HIER om mee te spelen!

Het bericht <strong>MEESTER-VOORSPELLER? Voorspel 4 CL-WEDSTRIJDEN goed en WIN gewoon 50.000EURO!! (ONTDEK HET HIER!!) </strong> verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

MEESTER-VOORSPELLER? Voorspel 4 CL-WEDSTRIJDEN goed en WIN gewoon 50.000EURO!! (ONTDEK HET HIER!!)

Vandaag en morgen worden er weer wedstrijden in de Champions League gespeeld. En dit betekend natuurlijk topvoetbal met het nodige spektakel. Speciaal voor deze competitie heeft Unibet een leuke actie opgezet dat je een fortuin kan gaan opleveren. Als je namelijk vier CL-wedstrijden goed weet te voorspellen dat maak je kans op maar liefst 50.000 euro! Hieronder leggen we uit hoe dit precies in zijn werk gaat!

  • Registreer je HIER bij Unibet of log in
  • Ga naar de Champions League Predictor (KLIK HIER!)
  • Voorspel GRATIS de eindstanden van vier Champions League-wedstrijden.
  • Bij een juiste resultaat (1X2) verdien je 10 punten, bij een correcte eindstand (bv. 2-0) krijg je 30 punten. Als je vier eindstanden correct hebt, dan win je €50.000. Als er geen winnaar is, wordt er 10.000 uitgekeerd aan de persoon die bovenaan het algemene klassement staat.
  • Klik HIER om mee te spelen!

Het bericht <strong>MEESTER-VOORSPELLER? Voorspel 4 CL-WEDSTRIJDEN goed en WIN gewoon 50.000EURO!! (ONTDEK HET HIER!!) </strong> verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.