Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

TE DIEP IN HET GLAASJE! “We moesten Leandro Trossard met drie man de Carrè buiten dragen”

Leandro Trossard speelt dit seizoen de pannen van het dak bij koploper KRC Genk. De afgelopen jaren werd hij een aantal keer uitgeleend alvorens hij kon doorbreken bij de Genkies.

De eerste keer dat Trossard echt van zich liet spreken is in het seizoen 2012/2013. De aanvaller is op dat moment nog piepjong en wordt uitgeleend aan provinciegenoot Lommel. In de tweede klasse duurt het aanvankelijk een tijdje voor hij zijn draai vindt, Trossard was toen verre van een trainingsbeest. Maar naarmate zijn talent komt bovendrijven wordt hij steeds beter geaccepteerd door zijn toenmalige ploegmaats. En dat zorgt soms voor opmerkelijke taferelen.

PAK JE KANS! VOORSPEL 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN PAK €50.000!!

MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Zo getuigt oud-ploegmaat Toon Lenaerts in Sport/Voetbalmagazine over een feestje na de verplaatsing naar Boussu Dour. “We hebben onze vriend Leandro met twee, drie man letterlijk buiten moeten dragen uit de Carré. Hij kon niet zo goed tegen alcohol en hij heeft die nacht iets te diep in het glas gekeken. Maar hij was zeker niet de enige. Ik denk dat heel de groep mee was en dat zegt iets over hoe hard we aan elkaar hingen. De technische staf hebben we wijselijk thuis gelaten…”, lacht hij.

Het bericht TE DIEP IN HET GLAASJE! “We moesten Leandro Trossard met drie man de Carrè buiten dragen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!