Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Marc Coucke probeerde opmerkelijke deal te sluiten met Luciano D’Onofrio

Aanstaande zondag staat de kraker in de Pro League op het programma tussen Antwerp en Anderlecht. In novenmber 2018 had Anderlcht-voorzitter een opvallende move in gedachten. Zo onthult Het Laatste Nieuws dat de voorzitter van Paars-Wit in november 2018 geprobeerd heeft om niemand minder dan Luciano D’Onofrio op de Bosuil weg te kapen. Coucke zou een meeting gehad hebben met de sportief verantwoordelijke van de Great Old en hem gevraagd hebben of hij op sportief en financieel vlak iets kon betekenen voor de club.

DIT WEEKEND! WED en KIJK LIVE naar CLUB BRUGGE – GENK en ANTWERP – ANDERLECHT via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

D’Onofrio, die in het verleden een aantal keer dicht bij Anderlecht stond, bedankte deze keer echter voor het voorstel en besliste bij Antwerp te blijven. Van Paul Gheysens krijgt de Italiaan immers alle vrijheid om zijn ding te doen en daar voelt hij zich goed bij.

Het bericht Marc Coucke probeerde opmerkelijke deal te sluiten met Luciano D’Onofrio verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.