Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Olivier Deschacht: “Ik ben behandeld als een crimineel”

Olivier Deschacht is door de rechter veroordeeld tot een boete van 24.000euro.  Dit omdat er bewezen wordt geacht dat hij aan het gokken was op voetbalwedstrijden. Dit is in strijd met de regels. Deschacht schreeuwt zijn onschuld uit.

“Ik heb ­niemand bedrogen, ­niemand pijn gedaan en geen enkel slachtoffer gemaakt”, vertelt een emotionele Deschacht in Het Nieuwsblad. “Ik heb misschien enkele kleine fouten gemaakt, maar word nu behandeld als een crimineel.”

DIT WEEKEND! WED en KIJK LIVE naar CLUB BRUGGE – GENK en ANTWERP – ANDERLECHT via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Drie maanden geleden heeft de rechtbank nog gezegd dat ik onschuldig was. Nu komen ze terug op hun woorden”, merkt de 38-jarige verdediger op. “Ik ga eens goed nadenken over welke stappen ik ga ondernemen. Ik kan nog één keer in beroep gaan. We zullen wel zien wat we gaan doen.”
Olivier Deschacht gaf aan dat niet hij maar zijn broer Xavier gokte op voetbalwedstrijden, met de account van Olivier. De rechter ging niet mee in dat verhaal omdat Xavier op het veld stond bij zijn toenmalige club Sint-Niklaas op het moment dat er geld werd ingezet op wedstrijden, ook op matchen van Anderlecht, waar Olivier toen deel van uitmaakte. Het vonnis van de rechter luidde als volgt: “Het kan niet aanvaard worden dat een bekende professionele voetballer bij een voetbalclub uit eerste klasse, met een bloeiende carrière, zich niet houdt aan dit eenvoudig na te leven verbod.”

Het bericht Olivier Deschacht: “Ik ben behandeld als een crimineel” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!