Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Keuze tussen Vanaken en Pozuelo: “Ik vind hem sowieso maar een hype”

Hans Vanaken en Alejandro Pozuelo behoren bij het grote publiek tot de beste spelers van Belgie. In een interview met Het Nieuwsblad moest analist Aad de Mos een keuze maken tussen deze twee. Het was een keuze die erg snel gemaakt was.

VANDAAG! WED en KIJK LIVE naar ANTWERP – ANDERLECHT via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Ik ga voor Vanaken. Pozuelo wordt mee groot gemaakt door de spelers rond zich, door Malinovskyi en Trossard. Ik vind hem sowieso maar een hype, zeker sinds dat gedoe met Toronto nu. Vanaken presteert al veel langer op een hoog niveau en dat zónder topspelers rond zich, want die heeft Club Brugge toch minder. Zet Pozuelo bij Club en die zal het minder goed doen dan Vanaken.”

Het bericht Keuze tussen Vanaken en Pozuelo: “Ik vind hem sowieso maar een hype” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!