Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

HOT HOT HOT!!! Mevrouw Buyens stapt met diepe decolleté restaurant binnen!!!

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik werd uitgedaagd door @valerieoyserman om 10 weetje van mezelf even te vertellen… 1> MAMA ZIJN. 👩‍👧‍👧 Ik heb altijd gewild om vroeg mama te worden en door de juiste persoon te leren kennen is dat me ook gelukt. Ik ben namelijk bevallen van Ella toen ik 21 jaar was & tot op heden nog nooit spijt van gehad want ik geniet er volop van!!!!!!! 2> LONDEN. 🎡 Zoals de meeste wel weten hebben ook wij een jaar in Londen gewoond. Als ik er nu op terugkijk vond ik het een geweldige periode maar de eerste 3 maanden vond ik vreselijk omdat ik toen net mama was geworden van Ella en mijn familie en vrienden moest verlaten. 3> BIKINI. 🏋🏼‍♀️ ik ben altijd wel sportief geweest maar zoals jullie gezien hebben nu ben ik bezig aan de voorbereidingen voor mijn aller eerste bikini competitie in Breda op 5 mei. 4>DROOMJOB. 🌸 Vroeger wou ik altijd juffrouw worden maar doordat ik dyslexie heb zal die droom nooit komen. Wie weet wat de toekomst brengt en wat ik binnen paar jaar zal doen………. 5> FOOD. 🍫 ik hou heel veel van eten. Dat is dan ook mijn grootste uitdaging om aan die bikini competitie mee te doen. Ik ben verslaafd aan chocolade en Nutella. 6> SHOPPEN. 🛍 ik ben een meisje die totaal NiET van shoppen houdt. Hoe raar het ook klinkt ik doe dat echt niet graag. 7> GEDULD. 💣 Ik weet van mezelf dat ik geen geduld heb zowel niet met de kindjes als met mijne man. Alsook ben ik de koppigste in huis & als mijn oudste dan ook zo koppig is is dat confronterend omdat ik weet dat ze dat van mij heeft. 8> LIEFDE. ♥ Ik heb Yoni leren kennen via Instagram hij is Degene die als eerste contact heeft gezocht. Wij zijn samen van 3/1/2013. Hij heeft mijn ten huwelijk gevraagd op 8/10/2014 in de Londen eye. 9> VAKANTIE. 🌞 Mijn grote droom is om ooit op vakantie te gaan naar. Malediven & Santorini 10> 3DE KIND. 👦🏼 Ik krijg veel de vraag als er ooit nog een kindje komt. Op dit moment zeker niet maar zeg nooit nooit misschien binnen jaar of 3/4 dat ik zeg ja nu nog eentje maar daar ben ik nog niet 100% zeker van. Hierbij daag ik @jeli_munoz @lisasmellers & @cyanzearoifbb uit om hetzelfde te doen. ♥🔝

Een bericht gedeeld door Jill Buyens Withofs (@jillwithofs) op

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! VOORSPEL 4 WEDSTRIJDEN GOED en WIN maar LIEFST 50.000EURO bij UNIBET!!

MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Het bericht HOT HOT HOT!!! Mevrouw Buyens stapt met diepe decolleté restaurant binnen!!! verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!