Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

‘Doorbraak rond dossier Alejandro Pozuelo nabij, Genk legt deadline op’

Gaat ie nou wel of niet weg bij Genk? Toronto FC wil hem graag overnemen en zelf ziet Pozuelo ook wel wat in een overstap. Er is nog steeds geen uitsluitsel maar deze zou er wel eens snel kunnen komen.

Afgelopen weekend reisde TD Dimitri De Condé naar New York om er gesprekken te voeren met Toronto FC, nu stuurt de Canadese club zelf haar mannetjes naar Limburg. Volgens Het Laatste Nieuws gaat het om voorzitter Bill Manning en algemeen directeur Ali Curtis die komen het onderhandelen, het blijft de MLS-ploeg dus menens. En ook het kamp-Pozuelo blijft vol op een oversteek van de Atlantische Oceaan inzetten.

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! STORT 40 EN UNIBET STORT ER 80EURO VOOR JE BOVENOP!!!

SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

De voorbije dagen werd 18 maart voorgesteld als uiterste transferdatum, maar daar gaat Genk niet mee akkoord. De leider in de Jupiler Pro League zou volgens Het Nieuwsblad wel bereid zijn om Pozuelo op 7 mei te laten gaan, wanneer de mercato in de MLS sluit. Afwachten of Toronto bereid is om daar in mee te gaan, maar HLN schrijft wel dat het woensdag snel kan gaan en dat Genk voor de Europa League-wedstrijd van donderdagavond duidelijkheid wil hebben.

Het bericht ‘Doorbraak rond dossier Alejandro Pozuelo nabij, Genk legt deadline op’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!