‘Brugge-trainer Ivan Leko veranderd aanpak tegen Genk vanavond’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Vanavond staat er een clash op het programma in de Belgische Play-Offs. Dan spelen koploper Genk en directe concurent Club Brugge tegen elkaar in een cruciaal duel om de titel. Blauw/Zwart is de Genkies inmiddels op slechts één punt genaderd. Vooral Club Brugge is de laatste weken uitstekend in vorm.

De mannen van Ivan Leko wonnen tot dusver al hun wedstrijden met erg dominant en aanvallend voetbal. Maar de kans bestaat dat de Kroaat het op Genk het iets anders zal aanpakken. “We denken dat de ploeg van Leko nét iets minder naar voor zal stormen als tijdens de vorige drie wedstrijden. In het mes lopen tegen Genk is dodelijk, en als Club Brugge zondag niet verliest is dat eigenlijk àltijd een goed resultaat omdat Genk nog op bezoek komt”, schrijft Het Nieuwsblad.

VANAVOND GENK – CLUB BRUGGE! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE WEDSTRIJD VAN HET JAAR BIJ UNIBET.BE!

REGISTREER JE HIER!!! facebook

In de basisploeg worden echter geen veranderingen verwacht. Ruud Vormer en Emmanuel Dennis moesten deze week enkele trainingssessie overslaan, maar zijn op tijd weer fit geraakt. Achterin is er weinig reden om Benoit Poulain weer in de ploeg te brengen, Clinton Mata doet het tot dusver uitstekend. En Arnaut Danjuma zal wellicht opnieuw achter de hand gehouden worden als joker.

 

Het bericht ‘Brugge-trainer Ivan Leko veranderd aanpak tegen Genk vanavond’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!