Ellende nog niet voorbij: ‘Nog meer protestacties verwacht bij Anderlecht’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

De supporters van Anderlecht zijn op zijn zachtst gezegd niet blij met de gang van zaken bij hun club. Zo ging het afgelopen vrijdag gruwelijk mis in de Clasieco tegen Standard Luik en werd er met vuurwerk en projectielen gegooid waardoor de ref de wedstrijd moest staken. Toch lijken de protesten nog niet voorbij te zijn.

Binnen de club hoopt men dat daarmee de bodem is bereikt, maar dat valt voorlopig af te wachten. Zo denkt analist Mo Messoudi dat ook het vervolg van de PO’s nog een lijdensweg wordt voor Paars-Wit. “Sportief zit er echt niets meer in. Ik zie Anderlecht ook niet meer zoveel punten te pakken in Play-Off I. Dus moet je vooral ervoor zorgen dat de wedstrijden in relatief normale omstandigheden afgewerkt kunnen worden maar er moet heel veel puin geruimd worden”, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

VANAVOND GENK – CLUB BRUGGE! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE WEDSTRIJD VAN HET JAAR BIJ UNIBET.BE!

REGISTREER JE HIER!!! facebook

Of dat laatste ook zal lukken, valt ten zeerste te betwijfelen. Want ook in de volgende wedstrijd worden opnieuw de nodige acties verwacht. “Het is maar bang afwachten in welke sfeer hun eerstvolgende thuiswedstrijd tegen AA Gent zal verlopen. Maandag is er overleg gepland tussen bestuur en ultra’s, hopelijk levert dit iets op”, vult Tim Smolders aan.

Het bericht Ellende nog niet voorbij: ‘Nog meer protestacties verwacht bij Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!