‘Politiek gaat ingrijpen na incidenten Standard – Anderlecht’

Anderlecht kan een fikse straf tegemoet zijn vanwege de incidenten tegen Standard Luik van afgelopen vrijdag. De wedstrijd werd zelfs gestaakt wat de club duur kan komen te staan. Zelfs de politiek gaat zich er nu mee bemoeien.

VANAVOND GENK – CLUB BRUGGE! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE WEDSTRIJD VAN HET JAAR BIJ UNIBET.BE!

REGISTREER JE HIER!!! facebook

Aan VTM Nieuws bevestigt minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem immers dat hij de controles op voorwerpen als vuurpijlen wil verbeteren. Daarom zullen de stewards in de voetbalstadions een extra opleiding krijgen om die beter te herkennen.

“De stewards moeten bijkomende opleidingen krijgen en spelen een belangrijke rol. Vanaf het nieuwe seizoen dat start in augustus zullen deze stewards effectief ter plaatse zijn en kunnen ingrijpen”, klinkt het bij de minister.

Het bericht ‘Politiek gaat ingrijpen na incidenten Standard – Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!