Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge staat op het punt om voor recordtransfer te zorgen, Genk ook geinteresseerd’

Club Brugge heeft interesse in de 18-jarige Odilon Kossounou. Hij staat bekend als de beer van Ivoorkust en speelt voor het Zweedse Hammarby. Genk, dat al eerder zaken deed met de club, leek over de beste papieren te beschikken om hem binnen te halen. Maar volgens Het Nieuwsblad is het nu Club Brugge dat in pole-positie ligt om hem te strikken.

VANAVOND BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Kossounou staat in ieder geval op het verlanglijstje in het Jan Breydelstadion, dat werd vanuit de club bevestigd. En volgens HNB is nu ook een deal in de maak. De Ivoriaanse verdediger zou zo’n 2.8 miljoen euro moeten kosten, bonussen en doorverkooppercentages niet meegeteld.

Het bericht ‘Club Brugge staat op het punt om voor recordtransfer te zorgen, Genk ook geinteresseerd’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *