Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Paars/Wit wil flopaankoop absolúút aan boord houden’

Bubaccar Sanneh werd dit seizoen voor maar liefst acht miljoen euro overgenomen van het Deense FC Midtjylland. Een succes werd het nog niet. Hij komt weinig aan spelen toe en zijn entourage wil dat hij tijdelijk gaat uitkijken naar een andere club. Anderlecht wil hem daarentegen niet kwijt.

VANAVOND BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

“Op Anderlecht klinkt het dat zij absoluut niét de intentie hebben om afscheid te nemen van Sanneh. Bedoeling is om met hem de voorbereiding te starten en pas nadien een oordeel te vellen”, schrijft Het Laatste Nieuws. Afwachten dus of Sanneh in het tussenseizoen wél kan overtuigen …

Het bericht ‘Paars/Wit wil flopaankoop absolúút aan boord houden’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *