Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Anderlecht laat twee ex-spelers aftrap geven tegen Standard Luik

Zaterdag speelt Anderlecht tegen Standard Luik in de Play-Off 1. Speciaal voor deze wedstrijd zullen de Brusselaars de aftrap laten verzorgen door twee ex-spelers. Anderlecht heeft via zijn website aangekondigd dat het een aantal personen de aftrap zal laten geven, een beproefd concept dit seizoen.

VANAVOND EUROPA LEAGUE! STORT 40, EN SPEEL MET 120EURO BIJ UNIBET!!

80EURO WELKOMSTBONUS, ONTDEK HET HIER!! facebook

“Zondag komt Standard op bezoek in het Astridpark, maar ook Georges Grun en Johan Walem zullen van de partij zijn! Samen met Laura De Neve, kapitein van onze damesploeg die zopas kampioen werd, geven ze namelijk de aftrap”, deelt RSCA mee.

Het bericht Anderlecht laat twee ex-spelers aftrap geven tegen Standard Luik verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *