Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Gent moet bezinnen en voorbeeld van Genk en Club Brugge volgen

Het gaat de laatste jaren niet goed met AA Gent. Het bestuur moet bij zichzelf ten rade gaan waar het allemaal fout gaat. Gent pakte in 2015 de titel en de club werd na de memorabele Champions League-campagne en nadien de straffe stunt bij Tottenham stilaan aanzien als een topclub. AA Gent was altijd een subtopper, maar hoorde nu bij de groten. Dat is ook voor het huidige bestuur aanpassen, de foutenmarge is kleiner en de verwachtingen hoger. AA Gent kan tot op heden niet voldoen aan de sportieve voorwaarden bij een topclub.

VANAVOND EUROPA LEAGUE! STORT 40, EN SPEEL MET 120EURO BIJ UNIBET!!

80EURO WELKOMSTBONUS, ONTDEK HET HIER!! facebook

De afgelopen twee seizoenen werd het in de voorrondes van de Europa League al uitgeschakeld en dat is een blamage voor een Belgische topclub. Vorig jaar werd AA Gent vierde en deed het nooit mee voor de titel. Dit jaar gaat het nog meer naar beneden en een vijfde plaats is het hoogst haalbare. De kans is zeer groot dat de club volgend jaar alwéér geen echt Europees voetbal zal spelen en dan moeten we naar het transferbeleid kijken.

Het bericht Gent moet bezinnen en voorbeeld van Genk en Club Brugge volgen verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *