Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Mechelen pakt na de bekerwinst direct door

KV Mechelen wist gisteren beslag te leggen op de Belgische Beker. Daags na deze overwinning hebben ze bekendgemaakt dat ze de contracten van twee spelers verlengen. Dit melden ze via hun digitale huis.

Verdedigend middenvelder Lars Coveliers en aanvaller Arno Van Keilegom tekenden allebei een profcontract van twee seizoen, maar daarin de optie tot een derde jaar. De club benadrukt ook dat de twee in de voorbereiding hun kans zullen krijgen bij de eerste ploeg.

VANAVOND EUROPA LEAGUE! STORT 40, EN SPEEL MET 120EURO BIJ UNIBET!!

80EURO WELKOMSTBONUS, ONTDEK HET HIER!! facebook

Dat beide spelers uitgerekend nu een overeenkomst tekenen, is geen toeval. “De contracten voor de twee jeugdspelers kaderen in een breder project van high potentials. Daarbij wil de club talentvolle 16- tot 18-jarigen uitgebreider begeleiden en vormen. Het doel is de doorstroming van de jeugd naar de A-kern vergemakkelijken”, laat KVM weten op de clubwebsite.

Het bericht Mechelen pakt na de bekerwinst direct door verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *