Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Leandro Trossard aan tafel met absolute topclub

Leandro Trossard mag hopen op een toptransfer deze zomer. Naar verluidt is de Londense grootmacht Arsenal in hem geinteresseerd. Zijn makelaar, Josy Comhair, zat naar eigen zeggen afgelopen winter al aan tafel met de Londenaren: “Het kan ook Arsenal worden. In januari hadden we nog een afspraak in Hasselt. Ik was te laat – ik zat bij Leandro voor zijn bouw – en toen ik arriveerde, bleek dat ze uitgebreid wilden eten. Daar had ik de tijd niet voor.”

VANAVOND VOETBALWEDDEN? STORT 40, EN SPEEL MET 120EURO BIJ UNIBET!!

80EURO WELKOMSTBONUS, ONTDEK HET HIER!! facebook

Intussen zijn ze echter nog niet terug komen aankloppen:“ Arsenal feliciteerde me dat hij toch nog een jaar bij Genk was gebleven. Alles zal afhangen van hoe graag ze hem willen. De trainer wordt een belangrijke factor. China of Rusland wordt het alleszins niet: hij wil de Europese top bereiken. Kan hij ook.” zo stelde hij in Het Nieuwsblad.

Het bericht Leandro Trossard aan tafel met absolute topclub verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *