Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Marc Coucke betaalde zich blauw aan commissies voor makelaars’

Belgische clubs betalen zich helemaal blauw aan commissies voor zaakwaarnemers. Veel meer nog dan de buurlanden om hun heen. Zo weet Het Nieuwsblad dat Marc Coucke de voorbije twee seizoenen maar liefst 20 miljoen euro aan commissies uitbetaald heeft. 7 miljoen daarvan gaf hij vorig seizoen uit bij KV Oostende, dit seizoen betaalde hij bij Anderlecht 13 miljoen euro uit. Gigantische bedragen, al zijn die bij Anderlecht niet helemaal aan hem te wijten.

VANAVOND VOETBALWEDDEN? STORT 40, EN SPEEL MET 120EURO BIJ UNIBET!!

80EURO WELKOMSTBONUS, ONTDEK HET HIER!! facebook

In het Astridpark moest Coucke immers nog enkele dure rekeneningen van het vorige bestuur vereffenen. Mogi Bayat had bijvoorbeeld nog 3 miljoen euro te goed, terwijl Christophe Henrotay in totaal maar liefst 9,5 miljoen euro opstreek bij de transfers van Youri Tielemans en Leander Dendoncker.

Het bericht ‘Marc Coucke betaalde zich blauw aan commissies voor makelaars’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *