Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Rode Duivel geeft reactie op transfer naar Club Brugge’

Club Brugge heeft interesse om Simon Mignolet over te nemen van Liverpool. De doelman is zijn basisplaats kwijt bij de The Reds en een transfer is een goede optie voor de Rode Duivel. Zelf reageert hij nu op de interesse van Blauw/Zwart in zijn persoon.

“Ik heb nog twee jaar contract. Meer kan ik daar niet over zeggen, want alles hangt af van wat de club wil. En omdat we nog steeds aan het vechten zijn voor de prijzen, heb ik daar nog niets over gehoord. Dat is moeilijk voor mij. Mijn vader vraagt net hetzelfde: ‘wat gaat er volgend jaar gebeuren’?”, zegt hij aan Het Belang van Limburg.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT €10 EN UNIBET.BE STORT ER €20 VOOR JE BOVENOP!!

REGISTREER JE HIER!! facebook

Mignolet is aan het bouwen in Spanje en spreekt Spaans. Gaat hij naar Spanje of is een terugkeer naar België ook een optie. “Ik zit negen jaar in Engeland. Ik krijg vaak de vraag of ik elders wil keepen of terug wil naar België. Maar er zijn heel wat voorwaarden aan verbonden. Als doelman ben je sowieso gehandicapt omdat er maar één positie is. Per ploeg heb je maximaal drie keepers. En niet vergeten: ik heb nog twee jaar contract bij één van de beste clubs in Europa.”

Het bericht ‘Rode Duivel geeft reactie op transfer naar Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *