Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

VANAVOND GENT – CLUB BRUGGE! ‘Leko kiest vervanger Mata, smaakmaker op de bank’

Vanavond staat er weer een kraker op de kalender in de Play-Offs. AA Gent speelt dan in eigen huis tegen Club Brugge. Bij winst kan Blauw/Zwart terugkomen op zes punten achterstand op de koploper KRC Genk.

Coach Ivan Leko zal in de Ghelamco Arena echter geen beroep kunnen doen op zijn type-ploeg. Play-Off-revelatie Clinton Mata is immers geschorst en dus zal er geschoven moeten worden met de defensie. Sofyan Amrabat maakt weer deel uit van de selectie en werd naar voren geschoven als mogelijke vervanger. Maar volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat de keuze uiteindelijk toch op Benoit Poulain zal vallen.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? WED EN KIJK LIVE NAAR ANDERLECHT – STANDARD EN AA GENT – CLUB BRUGGE!!

STORT 10 EN SPEEL MET 30EURO, REGISTREER JE HIER!! facebook

Verder begint smaakmaker Arnaut Danjuma wellicht opnieuw op de bank, Krépin Diatta en Emanuel Dennis nemen hoogstwaarschijnlijk de flanken voor zich. Voor de rest houdt Leko naar alle waarschijnlijkheid vast aan zijn type-ploeg, al is een verrassing à la Jelle Vossen, Loïs Openda of Marvelous Nakamba nooit uitgesloten.

De verwachte basisploeg

Horvath; Poulain, Mechele, Denswil; Diatta, Vormer, Vanaken, Rits, Dennis; Schrijvers, Wesley

Het bericht VANAVOND GENT – CLUB BRUGGE! ‘Leko kiest vervanger Mata, smaakmaker op de bank’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *