Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

CLASH! Ivan Leko vreest aderlating tegen Genk: “Hij was de beste man”

In de volgende speelronde staat de clash tussen Club Brugge en Genk op het programma. Beide clubs wonnen hun laatste duel dus Club Brugge blijft in de strijd om de titel. In het rechtstreekse duel tussen beide clubs miet Club-trainer Ivan Leko misschien wel doen zonder één van zijn sterkhouders.

Zo werd Krépin Diatta aan de rust gewisseld in de wedstrijd tegen AA Gent. “Het was spijtig, want hij was de beste man van de eerste helft. Hij voelde iets in zijn enkel en kon niet meer voort spelen. Het is nu nog te vroeg om te zeggen of we hem speelklaar krijgen tegen zondag,” citeerde Het Nieuwsblad. “Hij wil bijleren, traint hard en heeft weinig ego. Hij is superbelangrijk voor het team. Het zou jammer zijn als hij niet kan spelen.”

MIDWEEKS DE CHAMPIONS LEAGUE! VOORSPEL DE 2 WEDSTRIJDEN GOED EN WIN €50.000!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN is GRATIS!!, ONTDEK HET HIER! facebook

Diatta ontpopte zich dit seizoen tot een serieuze smaakmaker op de Brugse flanken. Qua efficiëntie moet er wel wat worden bijgeschaafd. Met een doelpunt en vier assists in 25 wedstrijden moeten zijn statistieken nog naar omhoog.

Het bericht CLASH! Ivan Leko vreest aderlating tegen Genk: “Hij was de beste man” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *