Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Club-keeper Ethan Horvath haalt uit naar speler AA Gent: “Zoiets doe je niet”

Club Brugge wist gisteren de belangrijke uitwedstrijd tegen AA Gent met een 0-1 overwinning af te sluiten. Voor de derde keer op rij wist Ethan Horvath zo de nul te houden, maar dat had ook anders kunnen lopen. De Amerikaan zag er niet goed uit op de gelijkmaker van Odjidja, maar de VAR keurde de goal nog af voor buitenspel.

De doelman gaf achteraf zijn fout toe. “Of het een flater was? Ik had misschien wel een steviger hand tegen de bal kunnen zetten, ja”, verklaarde hij aan Proximus Sports. “Maar de goal werd afgekeurd, dus heel belangrijk is het gelukkig niet. We houden nu voor de vijfde keer in zeven matchen onze netten schoon en daar zijn we natuurlijk heel tevreden mee. Ik moet mijn verdedigers een pluim geven, want zij spelen prima play-offs. Die clean sheets zijn het resultaat van teamwork.”

MIDWEEKS DE CHAMPIONS LEAGUE! VOORSPEL DE 2 WEDSTRIJDEN GOED EN WIN €50.000!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN is GRATIS!!, ONTDEK HET HIER! facebook

Horvath was wel scherp voor Timothy Derijck, die hem plots kwam hinderen toen hij bij een vrije trap zijn muur wou zetten. “Hij zei geen woord, maar probeerde me gewoon het zicht te belemmeren toen ik de muur wilde opstellen. Ik vond het bizar, je ziet zo’n zaken niet elke dag. Zoiets doe je niet, nee, maar als keeper moet je met elke situatie kunnen omgaan. Maar een daad van fair play was het niet.”

Het bericht Club-keeper Ethan Horvath haalt uit naar speler AA Gent: “Zoiets doe je niet” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *