Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

Peter Croonen daagt Club Brugge al wat uit: “Was toch opvallend”

Mocht Genk komend weekend winnen van directe concurrent Club Brugge dan zijn de Genkies niet meer te achterhalen in de titelstrijd. Blauw/Zwart gaat er natuurlijk alles aan doen om dit scenario te voorkomen.

Maar Genk reist straks met een pak vertrouwen naar Jan Breydel. Bovendien is voorzitter Peter Croonen niet bepaald onder de indruk met wat Club de voorbije wedstrijden liet zien, bijvoorbeeld zondagavond in Gent. “Club Brugge slaagt er toch telkens in om onder druk die punten te blijven sprokkelen, een pluim voor Leko. Al was ik nu ook niet weggeblazen door het spelniveau van Club Brugge. Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was toch opvallend”, deelt hij een sneertje uit bij Het Laatste Nieuws.

MIDWEEKS DE CHAMPIONS LEAGUE! VOORSPEL DE 2 WEDSTRIJDEN GOED EN WIN €50.000!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN is GRATIS!!, ONTDEK HET HIER! facebook

De Limburgers zullen ongetwijfeld ontvangen worden in een ware heksenketel. Maar ook daar is Croonen niet echt voor bevreesd. “Ik verwacht dat de fans van Club Brugge – zoals we dat daar gewoon zijn – vanaf het begin zullen stormen, maar wij zijn nergens bang van. We trekken vol vertrouwen naar Brugge en met heel veel ambitie, maar als wij daar een puntje halen, is het ook al heel veel.”

Het bericht Peter Croonen daagt Club Brugge al wat uit: “Was toch opvallend” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *