Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

VANAVOND PLAY-OFFS: Standard – AA Gent (10-05-2019)

Straks om 20.30 staat er weer mooie wedstrijd op de kalender in de Play-Off 1. Standard Luik neemt het dan in eigen huis op tegen de heren van AA Gent. Beide teams moeten voor de winst gaan om het seizoen nog een beetje glans te geven. Volgens de bookmaker is Standard Luik de favoriet om deze match te winnen maar je weet het natuurlijk nooit. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Wil jij deze match op een nog intensere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze en alle andere wedstrijden uit de Pro en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via hun website. Daarnaast bieden ze je ook een welkomstbonus aan van 200% tot maar liefst 80euro. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 euro en zij storten er dan 20euro voor je bovenop. Of stort 40 euro, en je speelt dan met 120euro!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd zijn als volgt:

  • Standard wint: 2,20
  • Gelijkspel: 3,50
  • AA Gent wint: 3,35

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro voor je bonus voor zou gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,50= 280,00 kunnen winnen! Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht VANAVOND PLAY-OFFS: Standard – AA Gent (10-05-2019) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *