Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge bevestigt vertrek van sterkhouder deze zomer’

Club Brugge-spits Wesley Moraes zal volgend jaar niet meer spelen voor Club Brugge. Dit weet manager Vincent Mannaert te bevestigen. “Hij zou onze zomer er veel makkelijker op maken door nog een jaartje te blijven, maar als ik hem zo hoor, en op basis van de telefoons die ik krijg, dan zeg ik: het is meer dan waarschijnlijk dat Wesley straks vertrekt”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

STRAKS CLUB BRUGGE – GENK! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE JUISTE MINUUT EN WIN 25.000 CASH!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Een concreet prijskaartje wil Mannaert niet geven, maar het staat buiten kijf dat Club flink zal doorrekenen op zijn Braziliaanse aanvalsleider. “Wesley heeft alles. Hij zal uitkomen op twintig goals waardoor dat laatste stukje voorbehoud ook weg is – hij kópt ze nu zelfs binnen. Wesley heeft de kwaliteiten om belangrijk te zijn in een van de grote competities. En hij zal alleen maar nóg beter worden.”

Het bericht ‘Club Brugge bevestigt vertrek van sterkhouder deze zomer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *