Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

‘Trainer Ivan Leko hakt enorm belangrijke knoop door’

Morgen staat de kraker in de Play-Off 1 tussen Club Brugge en Genk op de kalender. De verwachting is dat Club-coach Ivan leko kan beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Dat is iet dat al lang geleden is.

Krépin Diatta verscheen donderdag namelijk opnieuw op het trainingsveld, zo noteerde Het Nieuwsblad. De Senegalees moest de partij tegen Gent van vorige week halfweg staken met een omgewrikte enkel en leek hoogst twijfelachtig voor de clash van zondag, maar zou nu toch klaargestoomd worden. Zaterdag wordt de knoop over zijn beschikbaarheid pas definitief doorgehakt, indien Diatta niet fit geraakt verschijnt Arnaut Danjuma aan de aftrap.

STRAKS CLUB BRUGGE – GENK! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE JUISTE MINUUT EN WIN 25.000 CASH!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Daarnaast recupereert blauw-zwart achterin ook Clinton Mata, die tijdens zijn speeldag schorsing in de Ghelamco Arena nog vervangen werd door Benoît Poulain. De Angolese Belg werd aan het eind van de reguliere competitie door Leko in de driemansdefensie gedropt en stond die plaats niet meer af. De ex-Genk verdediger werd door de Club-supporters zelfs uitgeroepen tot Speler van de Maand voor de maand april.

Het bericht ‘Trainer Ivan Leko hakt enorm belangrijke knoop door’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *