Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

NU: Anderlecht – Genk (SUPERTIP)

Nog even en het gaat beginnen. Om 20.30 uur staan Anderlecht en Genk tegen elkaar in de Play-Off 1. Een erg belangrijke wedstrijd voor de uitploeg die drie punten los staat van Club Brugge. Wie denk jij dat deze pot gaat winnen? Volgens de bookmaker is Genk de favoriet om deze match te winnen maar de bal is rond.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN en KIJK LIVE naar deze wedstrijd via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via hun website. Ook bieden ze je een welkomstbonus aan van 200% tot 80euro om in te zetten op deze match. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld een tientje en zijn storten er dan twee tientjes voor je bovenop! Of pak het iets groter aan en stort 40 euro en zij storten er dan 80 euro voor je bovenop!

Kijk hieronder naar de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd

– Anderlecht wint: 3,35
– Gelijkspel: 3,85
– Genk wint: 2,00

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro bonus voor gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,85= 308,00 euro kunnen winnen en dit met een risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht NU: Anderlecht – Genk (SUPERTIP) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *