Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

NU: Royal Antwerp AA Gent (SUPERTIP)

Vanavond om 20.30 uur staat de Play-Off 1 wedstrijd tussen Antwerp en Gent op de agenda. Beide ploegen zullen willen winnen om het seizoen wat extra glans te geven. Wie denk jij dat deze kraker gaat winnen? Volgens de bookmaker is Antwerp de favoriet om deze match te winnen maar je weet het natuurlijk maar nooit.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN en KIJK LIVE naar deze wedstrijd via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via hun website. Ook bieden ze je een welkomstbonus aan van 200% tot 80euro om in te zetten op deze match. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld een tientje en zijn storten er dan twee tientjes voor je bovenop! Of pak het iets groter aan en stort 40 euro en zij storten er dan 80 euro voor je bovenop!

Kijk hieronder naar de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd

– Standard wint: 3,55
– Gelijkspel: 3,95
– Club Brugge wint: 1,92

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro bonus voor gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,95= 316,00 euro kunnen winnen en dit met een risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht NU: Royal Antwerp AA Gent (SUPERTIP) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *