Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

NU: Standard Luik – Club Brugge (SUPERTIP!)

Straks om 20.30 uur staat de grote wedstrijd tussen Standard Luik en Club Brugge op de kalender. De uitploeg moet winnen om het koploper Genk nog lastig te maken in de titelstrijd. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens de bookmaker is Club Brugge de favoriet om deze match te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN en KIJK LIVE naar deze wedstrijd via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via hun website. Ook bieden ze je een welkomstbonus aan van 200% tot 80euro om in te zetten op deze match. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld een tientje en zijn storten er dan twee tientjes voor je bovenop! Of pak het iets groter aan en stort 40 euro en zij storten er dan 80 euro voor je bovenop!

Kijk hieronder naar de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd

– Standard wint: 3,55
– Gelijkspel: 3,95
– Club Brugge wint: 1,92

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro bonus voor gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,95= 316,00 euro kunnen winnen en dit met een risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht NU: Standard Luik – Club Brugge (SUPERTIP!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *