Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

STRAKS: Standard – Club Brugge (PLAY-OFFS 16-05-2019)

Donderdagavond staat er weer een ware kraker op de agenda in de Play-Off 1. Standard Luik speelt dan in eigen huis tegen Club Brugge. De uitploeg moet winnen om in de race te blijven om de titel. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens de bookmaker Club Brugge de favoriet om deze match te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN en KIJK LIVE naar deze wedstrijd via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via hun website. Ook bieden ze je een welkomstbonus aan van 200% tot 80euro om in te zetten op deze match. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld een tientje en zijn storten er dan twee tientjes voor je bovenop! Of pak het iets groter aan en stort 40 euro en zij storten er dan 80 euro voor je bovenop!

Kijk hieronder naar de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd

– Standard wint: 3,55
– Gelijkspel: 3,95
– Club Brugge wint: 1,92

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro bonus voor gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,95= 316,00 euro kunnen winnen en dit met een risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht STRAKS: Standard – Club Brugge (PLAY-OFFS 16-05-2019) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *