Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

VANDAAG PLAY-OFF 1 KRAKERS!! Stort 40, en speelt met 120euro bij UNIBET!

Vandaag staan er een aantal krakers op de agenda in de Play-Off 1. Zo spelen Anderlecht en Genk tegen elkaar en gaat Club Brugge op bezoek bij Standard Luik. Wil jij deze potjes op een nog leukere manier beleven? Breng dan eens een bezoekje aan het wedkantoor van Unibet.BE.

Zij hebben momenteel een leuke bonus lopen. Wanneer je nu vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst een 200% welkomstbonus tot 80 euro kado. Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Of stort een tientje en zij storten er dan twee tientjes bovenop! Een leuke manier om te beginnen natuurlijk. Ook hoeft hoeft u geen moment van de ontknoping te missen. Voor de liefhebbers van de combinatie ‘Wed live & kijk live’ zijn alle duels immers ter beschikking via stream in Unibet TV! Klik nu hier om een account aan te maken en zet je voetbalverstand om in winstgevende voorspellingen!

Het bericht <strong>VANDAAG PLAY-OFF 1 KRAKERS!! Stort 40, en speelt met 120euro bij UNIBET! </strong> verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VANDAAG PLAY-OFF 1 KRAKERS!! Stort 40, en speelt met 120euro bij UNIBET!

Vandaag staan er een aantal krakers op de agenda in de Play-Off 1. Zo spelen Anderlecht en Genk tegen elkaar en gaat Club Brugge op bezoek bij Standard Luik. Wil jij deze potjes op een nog leukere manier beleven? Breng dan eens een bezoekje aan het wedkantoor van Unibet.BE.

Zij hebben momenteel een leuke bonus lopen. Wanneer je nu vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst een 200% welkomstbonus tot 80 euro kado. Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Of stort een tientje en zij storten er dan twee tientjes bovenop! Een leuke manier om te beginnen natuurlijk. Ook hoeft hoeft u geen moment van de ontknoping te missen. Voor de liefhebbers van de combinatie ‘Wed live & kijk live’ zijn alle duels immers ter beschikking via stream in Unibet TV! Klik nu hier om een account aan te maken en zet je voetbalverstand om in winstgevende voorspellingen!

Het bericht <strong>VANDAAG PLAY-OFF 1 KRAKERS!! Stort 40, en speelt met 120euro bij UNIBET! </strong> verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *