Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

VANAVOND: Beerschot – Oostende (PLAY-OFFS 18-05-2019)

Straks om 20.00 staat de Play-Off wedstrijd tussen Beerschot en Oostende op de kalender in de PO2. In twee poules zal worden uitgemaakt wie er een ticket verdiend voor de Europa League. Volgens de bookmaker is Beerschot de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN EN KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze pot rechtstreeks uit te zenden via haar website. Het enige dat je hoeft te doen is hier een account aan te maken en te zorgen voor een positief saldo! Ook krijg je na inschrijving een welkomstbonus van 200% tot 80 euro kado! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10euro en zij storten er dan direct 20 euro voor je bovenop! Of stort 40 en speel dan met 120euro! Een buitenkansje natuurlijk! Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot va Unibet.BE!!

Het bericht VANAVOND: Beerschot – Oostende (PLAY-OFFS 18-05-2019) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *