Royal Antwerp RSS

Dagelijks alle Royal Antwerp RSS berichten selectief voor jou verzameld!

AA GENT – ANDERLECHT! Verrast Karim Belhocine vanavond met opstelling Anderlecht?

Vanavond staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma voor zowel AA Gent als Anderlecht. Interim-trainer van Paars/Wit Karim Belhocine zit wel met één probleem: met Ivan Santini is zijn enige beschikbare diepe spits geschorst. Landry Dimata is nog steeds geblesseerd, net als belofte Dhauholou. Daardoor zal hij moeten puzzelen. “Er zijn meerdere opties”, liet Belhocine al optekenenen.

VANAVOND LAATSTE SPEELRONDE IN DE PLAY-OFFS! WIN JE DEEL VAN MAAR LIEFST €10.000 BIJ UNIBET.BE (WOW!!)

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Volgens La Dernière Heure is Yannick Bolasie de meest logische keuze, maar de krant schuift ook nog enkele andere meer verrassende opties naar voor. Zo zou het kunnen dat Pieter Gerkens uitgespeeld wordt als valse negen of dat de 16-jarige Doku een eerste basisplaats krijgt. In het slot van de wedstrijd zou Belhocine ook nog Sebastiaan Bornauw – van opleiding een aanvaller – in de punt kunnen posteren als er iets geforceerd moet worden.

Het bericht AA GENT – ANDERLECHT! Verrast Karim Belhocine vanavond met opstelling Anderlecht? verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *